Cherestea

Cherestea cofraj este produsul nostru principal și este disponibilă într-o varietate de dimensiuni și calități. Aceasta este utilizată în principal pentru construcții, cum ar fi ziduri și structuri de fundație, datorită durabilității sale și capacității de a rezista la greutate și presiune.

Scândură

Scândură cofraj este folosită în principal pentru șantiere și construcții, pentru a crea forme temporare de beton, cum ar fi scările, podelele și peretii.Scândură sortată este pentru proiectele de construcție care necesită o finisare de înaltă calitate, precum podelele sau acoperișurile.

Dulap

Dulapul de lemn este disponibil într-o varietate de dimensiuni și este o opțiune excelentă pentru proiectele de mobilier sau pentru a crea depozitare suplimentară în casă. Acestea pot fi finisate în diferite culori sau lăsate în starea lor naturală, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Grindă, riglă, OSB

Grinzi, rigle și OSB sunt produse ideale pentru proiectele de construcție care necesită o rezistență ridicată la încărcare, precum acoperișurile, podurile și structurile de susținere. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și grosimi, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Lambriu

Lambriul de lemn este o opțiune populară pentru finisarea interioară a pereților și a tavanului, datorită aspectului său estetic și versatilității. Acesta este disponibil în diferite modele și grosimi, iar finisajele includ lacuri, uleiuri sau vopsele.

Duşumea, leaţ

Dușumeaua de lemn și leațul sunt produse excelente pentru a adăuga o notă de eleganță și caldura la interiorul casei dumneavoastră. Acestea sunt disponibile într-o varietate de modele, grosimi și finisaje, precum și în diferite esențe de lemn, pentru a se potrivi cu orice design interior.

Pentru comenzi ne puteţi contacta la numărul de telefon 0799 960 104 sau pe e-mail la adresa office@bau-man.ro

***Preţul este negociabil în funcţie de cantitatea comandată***

Sună acum!